Παρεμβάσεις σήμερα για την καταστολή στα μέσα αντιπληροφόρησης

Σε παρεμβάσεις σε διοικητικές υπηρεσίες των εκπαιδευτικών τους ιδρυμάτων προχώρησαν σήμερα αλληλέγγυες και αλληλέγγυοι στα μέσα αντιπληροφόρησης Athens Indymedia και 98fm.

Συγκεκριμένα παρεμβάσεις έγιναν στις διοικήσεις του ΤΕΙ Πειραιά και Αθήνας και απόπειρα παρέμβασης στην Πρυτανεία του ΕΜΠ

Στο ΕΜΠ πανικοβλητη η συνεχιζόμενα εξαφανισμένη πρυτανικη αρχή έκλεισε πάλι την παροχή ιντερνετ καθώς και 3 διοικητικά κτίρια – στα οποία είχε γίνει παρέμβαση τις προηγούμενες μέρες.
Ίσως φοβήθηκαν μήπως καταφέρει πάλι ο 98fm να εκπέμψει μέσα από το πανεπιστημιακό ίδρυμα ίσως τρόμαξαν μηπως ¨μιλήσει¨ξανα Indymedia, μέσα από το “ναό” προαγωγής του πνεύματος των κοινωνικών αγαθών και της ελευθερίας; (…)

2 thoughts on “Παρεμβάσεις σήμερα για την καταστολή στα μέσα αντιπληροφόρησης”

  1. Today in solidarity with Athens Indymedia and 98fm some interventions actions took place in administrations authorities of educational institutions.

    In particular interventions were made at administrations authorities of TEI Piraeus and Athens and attempted of intervention at Prytaneum of NTUA

    NTUA s Prytaneum seems to be in panic as they closed down internet and three administrative buildings before the solidarity movement manage to reach the buildings.

    Βe reminded that yesterday solidarity movement interference in the IFJ and 98fm manage to emitted from there

  2. Σήμερα το απόγευμα (19/4) πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα μέσα αντιπληροφόρησης, Athens Indymedia, του 98fm και του Ράδιο Ένταση. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο Δημαρχείο και συγκέντρωσε μέχρι 70 αλληλέγγυους, έπειτα από κάλεσμα που είχε γίνει από την Ανοικτή Συνέλευση Αναρχικών/Αντιεξουσιαστών Ρεθύμνου. Παρέμειναν μπροστά στο Δημαρχείο από τις 6 μμ και για περισσότερο από ένα δίωρο, που μοιράστηκαν κείμενα ενημέρωσης για την προσπάθεια καταστολής των αυτοδιαχειριζόμενων μέσων αντιπληροφόρησης.

    Μετά ακολούθησε μια μικρή πορεία από το μεγαλύτερο μέρος των συγκεντρωμένων, διαμέσου της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου με κατεύθυνση την πλατεία Μικρασιατών, όπου και στήθηκε μικροφωνική ενημέρωσης και για την καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης και για το κάλεσμα για την αυριανή συζήτηση με τους μετανάστες στο Στέκι των Πολιτιστικών Ομάδων (εδώ το κάλεσμα).

    http://mpalothia.com/2013/04/19/%CF%81%CE%AD%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%BF-%CF%83%CF%85%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CF%8D%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5-indymedi/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *