Ανακοίνωση από τον συντονισμό δράσεων για την υπεράσπιση της ελευθερίας του λόγου

Σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου 2013, στις 11.00 περίπου το πρωί, σύντροφοι – συντρόφισσες από τον Συντονισμό Δράσεων και αλληλέγγυοι – αλληλέγγυες, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών), στην οδό Ακαδημίας 20, στην Αθήνα.

Στα πλαίσια της αντιπληροφόρησης, της ελευθερίας του λόγου και της ελεύθερης διακίνησης ιδεών, η ενέργεια αυτή έρχεται να δώσει απάντηση ενάντια στην κρατική προσπάθεια φίμωσης και «απαγόρευσης» των ελεύθερων αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων Athens Indymedia και Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης.

Για περισσότερο από μία ώρα, το αυτοοργανωμένο ραδιόφωνο αντιπληροφόρησης «Ραδιοζώνες Ανατρεπτικής Έκφρασης» εξέπεμψε από την κατειλημμένη διεύθυνση διαδικτύου (IP) του κτιρίου της ΕΣΗΕΑ. Η συγκεκριμένη ενέργεια, αποτελεί μέρος των κινήσεων και δράσεων αλληλεγγύης που λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες μέρες, ως απάντηση στο καθεστώς σύγχρονου ολοκληρωτισμού που προσπαθεί να επιβληθεί από τους κυρίαρχους σε όλα τα αντιστεκόμενα και αγωνιζόμενα κομμάτια της κοινωνίας. Καλούμε σε συνέχιση και κλιμάκωση του αγώνα για την ελεύθερη και αδιαμεσολάβητη έκφραση του πολιτικού μας λόγου, για το σπάσιμο του τείχους ψεύδους και συκοφαντίας που επιχειρείται να χτιστεί γύρω από κάθε αντιστεκόμενο.

Η ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ