To Athens Indymedia και ο 98fm βρίσκονται υπό καταστολή

Η καταστολή δεν θα περάσει! 
Τρία από τα μέσα αντιπληροφόρησης του ανταγωνιστικού κινήματος, το athens.indymedia.org, ο 98FM και το Ράδιο Ένταση από το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απρίλη δέχτηκαν την κρατική καταστολή.
Διακόπηκε η παροχή internet, μετά από εισαγγελικές πιέσεις.
Σε μια περίοδο που μια ολόκληρη κοινωνία δυσκολεύεται ακόμα και να ανασάνει από την οικονομική, πολιτική και κοινωνική καταστολή, οι μικρές ή μεγάλες τοπικές αντιστάσεις, οι μικροί ή μεγάλοι εργατικοί αγώνες, είναι αναζωογονητικοί και ελπιδοφόροι, και είναι αυτοί που  μεταδίδουν την σπίθα της επανάστασης, που  εμπνέουν και  σπέρνουν τις ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές ιδέες για να γκρεμίσουμε μια και καλή τον κόσμο της εκμετάλλευσης…
Ακριβώς αυτή τη στιγμή και ακριβώς επειδή οι πραγματικοί τρομοκράτες τρομοκρατούνται από τις κοινωνικές αντιστάσεις, η εξουσία επιχειρεί να επιβάλλει τον επικοινωνιακό σκοταδισμό των καθεστωτικών ΜΜΕ.
Η φίμωση και η καταστολή των μέσων αντιπληροφόρησης δεν θα περάσει στα ψιλά γράμματα των βρωμοφυλλάδων τους και των καναλιών τους.
Η απάντησή μας θα ξεπεράσει τους γελοίους πανηγυρισμούς των φασιστοειδών και εξουσιαστών. Τα μέσα αντιπληροφόρησης είναι τα δικά μας μέσα, η φωνή των δικών μας αγώνων που μας δείχνουν το δρόμο για να φτιάξουμε τον κόσμο που θέλουμε.
Καλούμε σε συγκέντρωση όλους τους αγωνιζόμενους ανθρώπους την
Παρασκευή 12 Απρίλη στη 1:00 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου

πρόσβαση με λεωφορεία :

608 από Ακαδημία

242 από σταθμό μετρό Κατεχάκη

Από την Διαχειριστική Ομάδα του Athens.Indymedia.org

8 thoughts on “To Athens Indymedia και ο 98fm βρίσκονται υπό καταστολή”

  1. The repression shall not pass!

    Three of the contrainformation media of the antagonistic movement, athens.indymedia.org, radio 98FM and Radio Entasi and those which were hosted in the current server, since Thursday 11/4 are facing state repression.

    After pressuring inquiries of the state attorney, internet connection was down.

    In a period where the whole of this society finds it difficult even to breath, due to the harsh economic, political and social repression, smaller or larger resistances, struggles of the workers, give courage and hope, pass on the flaming signals of revolution, inspire and plant the seeds of subversive and radical ideas needed to tear down once and for all this world of exploitation…

    Right at this moment and precicely because the real terrorists are terrified of social resistances, the authority tries to impose its darkness of its dominant media to our communication.

    Silencing and repressing contrainformation media will not pass as an indifferent social commentary in their corrupt newspapers and TV channels.

    Our response shall overcome the ridiculous triumphs of the fascists and authoritarians. The media of contrainformation are our own media, our means, the voice of our own struggles that show us the way to create the world we want to live in.

    We call all those in struggle at a gathering on Friday 12/4 on 1 pm at the central square of Zographou Polytechnic Faculty (Polytechneioupoli Zographou). Access by bus: 608 from Academia, 242 from Katehaki metro station.

    From the Administration Collective of Athens.indymedia.org

  2. ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ Κ ΜΑΝΑΔΕΣ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ(ΑΠΟ ΚΡΑΤΟΣ Κ ΠΡΟΝΟΙΕΣ)ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΦΤΑΧΡΟΝΟ ΠΟΥ Η ΜΟΙΡΑ ΕΙΧΕ ΑΣΧΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ(ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ).Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ-ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ,Κ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΛΙΓΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΑΥΤΟ ΣΚΟΠΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΡΟΔΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ.ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ.ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ …………….5701062232010……[ΤΟ ΤΗΛ.ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ]…ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ. http://search.babylon.com/?q=%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%B7+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CE%BD+%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF+%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF&tt=010213_2004&babsrc=SP_def&mntrId=546a8a450000000000000022fac0aa2d

  3. Είναι πολύ μεγάλη ανοησία να επισκεφθεί κανείς τελείως στην τύχη κλείνοντας ραντεβού με μία ψυχίατρο ψυχοθεραπεύτρια όπως έκανα εγώ με μία ψυχίατρο ψυχοθεραπεύτρια στο Π. Φάληρο όπου κλήθηκα να της πληρώσω αμοιβή 80 ευρώ και διαπίστωσα ότι είχε σχέση με την ψυχοθεραπεία όσο εγώ με τον Μπαράκ Ομπάμα.

    Κατ’ αρχήν ο τίτλος ψυχοθεραπεύτρια δεν συμβάδιζε με τίποτα από το βιογραφικό της, όπως διάβασα αργότερα. Ήταν 45 χρονών και στο ιστολόγιό της είχε φωτογραφία που είχε βγάλει όταν ήταν 20 χρονών. Μπαίνοντας στο ιατρείο της, η γραμματέας της σε βάζει να συμπληρώσεις μία φόρμα στην οποία πάνω πάνω ο τίτλος της και η ειδικότητά της είναι με πάρα πολύ μεγάλα και έντονα γράμματα ενώ κάτω με μικρά γράμματα πρέπει να συμπληρώσεις προσωπικά στοιχεία μέχρι και το λόγο για τον οποίο αποφάσισες να την επισκεφθείς.

    Της εξηγείς ορισμένα πράγματα, από τα οποία διαπιστώνεις στα λίγα λόγια που ακολουθούν ότι δεν έχει συγκρατήσει απολύτως τίποτα. Στο τέλος τι σου λέει ως “διάγνωση”; Σου λέει ότι “δεν της άφησες πολύ χρόνο για να μιλήσει η ίδια”. “Δεν ακούτε”, επαναλαμβάνει πάλι, μήπως και δεν ακούστηκε. “Αυτό είναι το πρόβλημά σας”. Λες και ο σκοπός της πρώτης συνάτησης δεν ήταν να εκφραστεί ο πελάτης στο πρόβλημα στο οποίο χρειαζόταν συμπαράσταση (και όχι “διάγνωση”) αλλά έπρεπε να ακούσει τον ψυχίατρο, μόνο.

    Στη συνέχεια ακούγεται ένα διπλό χτύπημα (γρονθοκόπημα) στην πόρτα. “Είναι η γραμματέας μου”, εξηγεί. “Σημαίνει ότι έχουμε υπερβεί το χρόνο μας”.

    Στη συνέχεια κατευθύνομαι προς τη γραμματέα η οποία μου ανακοινώνει την “τιμωρητική αμοιβή” των 80 ευρώ. Ογδόντα ακούσατε καλά.

    Η συμβουλή μου λοιπόν είναι Ποτέ να μην πηγαίνετε σε ψυχίατρο ή ψυχολόγο αν δεν διαπιστώσετε από το τηλέφωνο ποιά ακριβώς είναι η αμοιβή που θα πληρώσετε. Διότι διαφορετικά θα το πληρώσετε πολύ ακριβά αυτό που κάνατε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *