Προφυλακιστέοι οι 2 Ιερισσιώτες – Συγκέντρωση Καμαρα 7.00μμ

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν απο τον εισαγγελέα οι 2 συλληφθέντες απο την Ιερισσό. Το ανοιχτό συντονιστικό ενάντια στα μεταλλεία χρυσού καλεί σε συγκέντρωση στην Καμάρα 7μμ

http://gutneffntqonah7l.onion.to/front.php3?lang=el&article_id=1466621

17:50 Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στους προφυλακισθέντες στις 19:00 στην Καμάρα στη Θεσσαλονίκη.

17:39 “Είπε κανείς στον Δένδια ότι θα επεισόδια που θα γίνουν και τα παιδιά (των ΜΑΤ) που θα φάνε ξύλο, θα έχουν ηθικό αυτουργό;” Τη φράση αυτή είπε, πριν από λίγο, κάτοικος της Ιερισσού προς τον δικηγόρο των “2” Β. Καπερνάρο. Πάντως, η κατάσταση παραμένει “ηλεκτρισμένη”. Ηδη, έχει υπάρξει “κάλεσμα” για συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στην Καμάρα.

Στο πόδι όλη η Ιερισσός από τη στιγμή που έγινε γνωστή η απόφαση για την προφυλάκιση. Στα μπλόκα επικρατεί οργή και θυμός. Κανείς δεν ξέρει τι θα ακολουθήσει. Πάντως, το σύνθημα που φώναζαν οι συγκεντρωμένοι έξω από το αστυνομικό μέγαρο ήταν “”Η επανάσταση ξεκίνησε από τη Χαλκιδική. Την κυβέρνηση εμείς θα τη ρίξουμε”.

Οι δικηγόροι ενημέρωσαν τους συγγενείς ότι μπορούν να περάσουν για να αποχαιρετήσουν τους ανθρώπους τους, λίγο πριν οδηγηθούν στις φυλακές. (Πηγή: thesstoday.gr)

One thought on “Προφυλακιστέοι οι 2 Ιερισσιώτες – Συγκέντρωση Καμαρα 7.00μμ”

  1. ΠΙΣΩ ΓΟΡΙΛΕΣ. Η τρομοκρατία δεν θα περάσει

    Άμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων κατοίκων της Ιερισσού

    Η χούντα της τρικομματικής κυβέρνησης και οι δικαστικοί και κατασταλτικοί μηχανισμοί της ξαναχτυπούν στη Χαλκιδική, αυτή τη φορά προφυλακίζοντας δυο απο τους αγωνιζόμενους κατοίκους με κακουργηματικές κατηγορίες, χωρίς κανένα στοιχείο, χτίζοντας μια σκευωρία στην προσπάθεια τους να κατατρομοκράτησουν τον τοπικό πληθυσμό και το κίνημα αλληλεγγύης και να επιβάλλουν την «επένδυση». Επιχειρούν έτσι να κάνουν πράξη τα λόγια του κ. Δένδια οτι δηλαδή ειναι δύναμη κατοχής στη Χαλκιδική διαπλεκόμενοι όλοι και διοικούμενοι απο μια εταιρεία χρυσοθήρων. Ετσι πιστεύουν πως θα επιβάλλουν την λεηλασία τους σε όλη της χώρα και πως θα στείλουν σαφές μήνυμα σε όσους και όσες αντιστέκονται. Το τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης που έχει αναπτυχθεί θα τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει

    Κάτω τα χέρια απο τους αγωνιστές

    Ο αγώνας της Χαλκιδικής είναι και δικός μας αγώνας

    Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *