Treballador Antifeixista i artista de hip hop assasinat pels nazis d’Alba Daurada Al Pireu

Pavlos Fyssas, antifeixista i artista hip-hop (killah P) de 34 anys, va ser assassinat pels nazis d’Alba Daurada al barri obrer de Pireus.
Segons un testimoni: “gairebé a la mitjanit un grup de 15-20 feixistes que portaven samarretes negres, pantalons i botes militars, estàven a la via Tsaldari. En aquell moment Killah P estava caminant amb la seva xicota i un altra parella quan ha estat vist pels feixistes que li van cridar “què estàs fent aquí? Saps que no hi ha lloc per a tu en aquesta zona”. Els feixistes han perseguit a les dues parelles al llarg de la via P. Tsaldari cap a l’avinguda Gr. Lampraki on, d’un altre carrer, ha sortit un grup de 10 feixistes i han rodejat als joves. En aquell moment, un cotxe va arribar en contra direcció, es va parar, l’home que conduïa va baixar i va apunyalar Killah P una vegada al cor i una altra a la panxa (la de la panxa tenia una forma de L al revès).
Tota l’escena va passar davant de la presència de la policia en moto del repart DIAS, que just després els fets i quan la majoria dels feixistes s’havia allunyat del lloc han detingut l’assassí (segon alguns testimonis, Killah P, encara en estat de xoc, seguia indicant l’assassí i per aixó els policies el van poder detenir – un home de 45 anys que tenia un ganivet, descrit pels altres testimonis oculars com un conegut membre d’Alba Daurada). L’ambulància va trigar 35minuts en arribar i Pavlos va ser declarat mort al policlínic Nikaia.
Avui, dimecres, s’ha fet la crida per una manifestació al lloc de l’assassinat a les 18 hores al carr P. Tsaldari número 60 (des d’Atenes s’hi pot arribar amb el bus b18 des del ralli-salaminas o col G18 de Gr. Lampraki, des del pireo amb el bus 824 o 826). Hi haurà també manifestancions a Salonica: a les 10 hores a la manifestació d’educació, a les 16 al departament de física del campus uiversitari del l’AUTH, a les 18 una manifestació de “kamara” a la via Egnatina. A Mitilene, illa de Lesbo, al les 18 a la plaça Saffo. A patrasso a les 19 en plaça olga. A larissa a les 10 hi haurà una concentració a prop del primer liceo a les 10.30 en el coreo dels educadors; a komotini i en altres ciutats hi haurà manifestacions cap a les 18.
No ens sorpren que la policia grega encara no hagi fer res per impedir la violéncia nazista d’Alba Daurada (alba daurada està finançada pels industrials gres, pel govern i per l’església, ja que els violents repressors contra els militants, els treballadors, els pobres, a més de la meitat de la policia vota per aquest partit obertament neonazista), o que hagi participat o cobert l’organització de tot aixó que apareix com una trampa molt preparada a un militant força conegut, membre del sindicat metalmecànic i artista hip hop antifeixista en un barri popular, no molt lluny del que on, fa poc dies, 8 militants del partit comunista (KKE) han estat assaltats pels nazis d’Alba Daurada.
No ens sorpren el silenci de tots els mitjans de comunicació, que sobreviuen pel gran préstec i beneficis del govern, que han decidit definir l’assassinat com un “aldarull després d’un altercat de futbol” i el no comunicar-ho tampoc. Són els mateixos mitjans que promouen qualsevol despreciable activitat d’Alba Daurada com “oposició als problemes del sistema” i que en els últims temps la presenten com futur possible aliat del govern. Ells són la veu dels seus patrons, les mateixes famílies industrials, propietàries d’un munt de petroleres, bancs i hotels, que suporten a la dreta del govern i els corresponents matons dels carres, Alba Daurdada, que ho veuen com una oportunitat perfecta per eliminar els drets dels treballadors i transformar Grécia en un camp de treball al comandament de la merda nacionalista i religiosa.
És important que es noti que és un moment difícil pels governants i els seus pinxos nazis, i també del moment que després de les nombroses agressions contra anarquistes, okupes i contra les lluites dels treballadors, el moviment sembla trobar una altra vegada la força , com en les actuals lluites educatives, dels treballadors sanitaris, etc…
Més informacions al Twitter: @antireport, #antireport, #KillahP